Jognyilatkozat

Jognyilatkozat A weboldal üzemeltetője pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból eredő esetleges károkért felelősséget nem vállal. Jelen honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat kizárólag tájékoztatás céljából teszünk közzé. A tulajdonos a weblap módosításának, szüneteltetésének jogát fenntartja. A jelszóval védett felületre történő bejelentkezéssel a felhasználó a honlap felhasználásával elfogadja az alábbi feltételeket. A laptulajdonos a jelen honlapon megjelenő folyóiratok használatának jogát csak azzal engedélyezi, hogy a felhasználó tudomásul veszi:

  • A jelszóval védett felületek látogatásának jogát az országos nyilvántartásban szereplő gyógyszerészek és gyógyszertári asszisztensek számára teszi lehetővé. A térítésmentes látogatás feltétele, hogy a regisztráció érvényességének időszakában a regisztrált felhasználó e-mail címére a rendszer az oldal szakmai tartalmához köthető elektronikus hírlevelet küldhet.

A hírlevélről az alábbi linken iratkozhat le.

  • A weblapon megtalálható tartalmak kizárólag az ismeretszerzést szolgálják.
  • A felhasználó oldalakat nem jogosult sem egészében, sem részben lemásolni, módosítani, adatbázisba lementeni, esetleg kereskedelmi céllal felhasználni, terjeszteni, szemlézni. Bármely részlet felhasználása a laptulajdonos írásbeli engedélyéhez kötött. Ugyanakkor nem szükséges engedély az idézéshez, az idézésnek azonban meg kell felelnie a vonatkozó törvények paragrafusainak.
  • Az engedély nélküli használat szerzői jogi, büntető- és polgári jogi jogkövetkezményekkel jár. Jogsértés esetén a weboldal üzemeltetője követelheti anyagi és/vagy erkölcsi kárának megtérítését.
  • A honlapon található képek szerzői jogi védelem alá tartoznak, azok felhasználása engedélyköteles.

A honlap tulajdonosa fenntartja a jogot az általános felhasználási feltételeinek egyoldalú módosítására a felhasználók előzetes hozzájárulása nélkül azzal, hogy módosítás esetén, arról rövid felhívás formájában a kezdőoldalon tájékoztatást tesz közzé. A honlapnak, a módosítást követő használata, a módosítás elfogadásának minősül.